Új szolgálati autók a Magyar Kormány támogatásával

2019. június 19.

A Magyar Kormány és a Nemzetpolitikai Államtitkárság támogatásának köszönhetően az utóbbi évek egyik legnagyobb beruházását tudtuk megvalósítani a 2018/2019-es évadban: két új szolgálati autót vásároltunk az intézmény használatára.

A pályázati támogatásból a következő két gépjármű került beszerzésre:

  • Volkswagen T6 Caravelle 8+1 személyes kisbusz
  • Volkswagen Crafter 3,5 tonnás, két üléssoros teherszállító kisfurgon

A két autót már a 2019. június 11-18. között megvalósuló turnénk során használatba vettük, amelynek keretében három ország 5 településén – az ukrajnai Ungváron, a szlovákiai Zselízen, illetve a magyarországi Pápán, Balatonakalin és Győrben – léptünk színpadra a Vágják az erdei utat… c. folklórelőadással.

A beruházások nagymértékben segítik a Háromszék Táncegyüttes működését, ugyanis jelentősen megkönnyítik a turnék lebonyolítását a jövőben.

Köszönjük Magyarország Kormányának, a Nemzetpolitikai Államtitkárságnak és a Bethlen Gábor Alapnak, hogy ilyen nagylelkűen segítik munkánkat, hogy támogatásuk által évről-évre egyre stabilabb működési keretek között tudunk munkálkodni a magyar népi szellemi örökség megőrzésében és továbbadásában, a hagyományos népi kultúra átörökítésében.

A beruházás megvalósulását a Magyar Kormány és a Nemzetpolitikai Államtitkárság támogatta a Bethlen Gábor Alapon kereszül.

magnifiercrosschevron-down