Jegyvásárlási szabályzat

Azáltal, hogy Ön jegyet vásárol a Háromszék Táncegyüttes előadására vagy rendezvényére, automatikusan elfogadja az alábbi feltételeket:

1. Az előadásra a jegyen feltüntetett kezdési időpontig megérkezik, ellenkező esetben a jegy érvényét veszti. Amennyiben az előadásnak van szünete, az esetlegesen szabadon maradó székek egyikén szünetben helyet foglalhat.

2. A megvásárolt jegy értékének visszafizetése utólag csak abban az esetben lehetséges, amennyiben az előadás elmaradt, és a jegyvásárló írásban igényli ezt. Esztétikai, erkölcsi vagy más nem-tetszési okokból a jegy értékét nem áll módunkban visszaszolgáltatni.

3. A bejáratnál a jegyét ellenőrizni fogják.

4. A jegyén feltüntetett széken foglal helyet a nézőtéren.

5. Tisztelettel és megértéssel viszonyul munkatársainkhoz, elfogadja útbaigazításukat.

6. Az előadás ideje alatt fényképet, videót, hangfelvételt készíteni szigorúan tilos. Az előadás teljes egésze a Háromszék Táncegyüttes szerzői tulajdonát képezi.

7. Az előadás teljes időtartamára a telefonját kikapcsolja. A nézőtéren megszólaló telefonok, megvillanó képernyők zavarják a többi nézőt és az előadókat!

8. A nézőtéren nem fogyaszt inni- és ennivalót, beleértve a tasakos falatokat, valamint nem beszélget társaival, ugyanis ezek szintén zavaróak az előadók és a többi néző számára.

9. Megőrzi környezete tisztaságát.

10. A Háromszék Táncstúdió épületében nem dohányzik.

11. Az interaktív jellegű előadásokon a táncosok, zenészek megszólíthatják Önt.

12. A Háromszék Táncegyüttes előadására történő belépését követően portréja megjelenhet az intézmény által készített fotókon. Abban az esetben, ha ezt nem szeretné, kérjük, közölje ezt jegyvásárláskor.

Amennyiben Ön a fenti feltételek valamelyikével nem ért egyet, nem tudja elfogadni, vagy más javaslatai vannak, kérjük, jelezze ezt a titkárságon személyesen, telefonon (telefonszám: 0372-941240) vagy e-mailen (e-mail cím: ).

magnifiercrosschevron-down