Novemberi programajánló

2022. október 28.

Novemberben gazdag és változatos programmal várjuk közönségünket Sepsiszentgyörgyön,  néptánctalálkozó, vendégelőadás és egy új bemutató is szerepel programkínálatunkban. 

A hónapot a Bekecs Néptáncszínház vendégelőadásával indítjuk, Örkény István Tóték című tragikomédiájának néptáncszínházi feldolgozása lesz látható a Tamási Áron Színházban november 2-án, szerdán 18 órától.

November 11-12. között, két év szünet után újra megrendezésre kerül a Népzene- és Néptánctalálkozó. A rendezvény fő programsorának idén is a Sepsi Aréna ad otthont november 12-én, szombaton, ahol a szervezők változatos, színes kínálattal várnak minden korosztályt. Kiemelt meghívottunk a Duna Művészegyüttes, a társulat két előadással gazdagítja a 32. NNT programját.

Részletek és jegyinfók: 32. Népzene- és Néptánctalálkozó Sepsiszentgyörgyön – Háromszék Táncegyüttes (hte.ro)

November 15-én Rézhúron c. folklórműsorunkkal lépünk fel a nagyszebeni közönség előtt a 17. Ars HUNGARICA kulturális fesztivál keretében. A vendégjátek megvalósítását a Bethlen Gábor Alap támogatja.

A hónap folyamán új bemutatóval is készülünk: Könczei Árpád rendezésében, Madách Imre Az ember tragédiája c. drámája nyomán mutatjuk be a Tragédia c. előadást november 30-án. Részletek hamarosan!

Havi program:

November 2. (szerda)
18:00
Bekecs Néptáncszínház
Tóték – vendégelőadás
Sepsiszentgyörgy
Tamási Áron Színház
November 11. (péntek)
16:00 – 02:00
32. Népzene- és NéptánctalálkozóSepsiszentgyörgy
Tamási Áron Színház
November 12. (szombat)
10:00 – 02:00
32. Népzene- és NéptánctalálkozóSepsiszentgyörgy
Sepsi Aréna
November 15. (kedd)
19:00
Rézhúron Nagyszeben
Thalia hangversenyterem17. Ars HUNGARICA
November 30. (szerda)
19:00
Tragédia
Bemutató előadás
Sepsiszentgyörgy
Háromszék Táncstúdió

 Az előadásokra jegyeket a Központi Jegyirodában vásárolhatnak az érdeklődők.
Az iroda nyitvatartási rendje: hétfőn és szerdán 8-16 óra között, kedden és csütörtökön 8-18 óra között és pénteken 8-15 óra között, valamint előadás előtt egy órával. Telefonszám: 0267-312104

A Háromszék Táncegyüttes hivatalos fenntartója:
A Tragédia c. előadás létrejöttét támogatja:
magnifiercrosschevron-down