Regulament spectatori

Prin achiziționarea unui bilet la spectacolul Ansamblului de Dansuri „Trei Scaune-Háromszék” acceptați automat următoarele condiții:

1. Veți sosi până la ora menționată pe bilet, în caz contrar biletul își pierde valabilitatea.

2. Returnarea ulterioară a contravalorii biletelor este garantată doar în cazul spectacolelor anulate, și doar dacă cumpărătorul depune sus-menționata cerere. Contravaloarea biletelor nu poate fi returnată din rațiuni estetice, morale sau pentru că spectatorului nu i-a plăcut spectacolul vizionat.

3. Biletul dumneavoastră va fi verificat la intrare.

4. Ocupați în sală locul menționat pe bilet.

5. Veți comunica cu personalul nostru cu respect și înțelegere și veți accepta indicațiile acestuia.

6. Este strict interzis să faceți fotografii, înregistrări video sau audio în timpul spectacolului. Întregul spectacol este proprietatea Ansamblului de Dansuri „Trei Scaune - Háromszék”.

7. Veți ține închis telefonul mobil în timpul spectacolului. Telefoanele care sună/ale căror ecrane se aprind în public, îi deranjează pe interpreți și pe ceilalți spectatori!

8. Nu veți consuma mâncare și băuturi în sala de spectacol, inclusiv produse preambalate, și nu veți discuta cu vecinii Dumneavoastră în timul reprezentaţiilor, deoarece este deranjant pentru actori sau pentru celailalți spectatori.

9. Vă rugăm să păstrați curățenia.

10. Nu fumați în incinta Studioului de Dans Háromszék.

11. La unele spectacole cu caracter interactiv, puteți fi implicați în spectacol de către dansatori, muzicieni.

12. Participând la spectacolul sau evenimentul Ansamblului de Dansuri „Trei Scaune - Háromszék” portretul dumneavoastră poate apărea în fotografiile realizate de fotograful acreditat al instituției. Dacă nu doriți acest lucru, vă rugăm să ne anuntați la achiziționarea biletului.

În cazul în care nu sunteți de acord cu oricare dintre condițiile de mai sus, nu le puteți accepta sau aveți alte sugestii, vă rugăm să anunțați secretariatul instituției prin telefon (nr. de telefon: 0372-941240) sau prin e-mail (e-mail: ).

magnifiercrosschevron-down