Recomandare spectacol în luna iunie

2024. mai 31.

Vom încheia stagiunea cu un program variat: vom continua producția pentru copii Lúdas Matyi, vom avea demonstrații de instrumente și am fost invitați la Festivalul Internațional de Artele Spectacolului ATELIER din Baia Mare.

Pe 7 iunie vom deschide Festivalul Internațional de Artele Spectacolului ATELIER din Baia Mare, ed. 30. cu un spectacol de teatru-dans. Coregraful Tamás Farkas din Békéscsaba și actorul-regizorul Ernő Tapasztó din Arad vor prezenta o interpretare unică a zece tablouri emblematice ale lui Mihály Munkácsy în spectacolul ECCE HOMO. Spectacolul de deschidere a festivalului va avea loc vineri, 7 iunie la ora 17:15 în Teatrul Municipal Baia Mare.

Mai multe despre spectacol: ECCE HOMO

Luna aceasta Lúdas Matyi, gâsca și cuplul lacom Döbrögi vor distra micul nostru public din Sfântu Gheorghe și Baraolt, dar vom prezenta spectacolul nostru reînnoit pentru copii și la Festivalul de Dansuri Populare pentru Copii și Tineri de la Perkő.

Mai multe despre spectacol: Lúdas Matyi

Pe 4 și 6 iunie, orchestra ansamblului va face demonstrații instrumentale pentru elevi. De data aceasta, copiii din Apața și din Săcele vor avea ocazia să cunoască diferite instrumente.

Casa dansului popular de sfârșit de stagiune va avea loc vineri, 7 iunie în holul Teatrului Tamási Áron.

magnifiercrosschevron-down