Știri

Újra műsoron a Lúdas Matyi

2024. aprilie 09.
Április 10-én - szervezett előadások keretében- bemutatjuk a Lúdas Matyi c. felújított gyerekműsorunkat Novák Ferenc „Tata” rendezésében.

Recomandare spectacol în luna aprilie

2024. martie 27.
Új bemutató, Szent György-napi ünnepi előadás és táncházak színesítik áprilisi műsorrendünket.

Sepsiszentgyörgyön vendégszerepel a Nagyvárad Táncegyüttes

2024. martie 11.
Programváltozás! Objektív okok miatt elmaradnak a Nagyvárad Táncegyüttes március 28-ra és 29-re meghirdetett, A Schmürz és Istenes c. vendégelőadásai.

Recomandare spectacol în luna martie

2024. februarie 22.
Ne pregătim pentru prima lună de primăvară cu un program bogat și variat.

Gândurile lui Kádár Elemér despre noul nostru spectacol de teatru-dans ECCE HOMO

2024. februarie 09.
Kádár Elemér, profesor de dans popular, artist de dans, coregraf și scriitor tehnic, a făcut o recenzie a noii noastre producții de teatru-dans ECCE HOMO.

Teatrul de Dans Bekecs vine cu spectacol invitat

2024. ianuarie 29.
Cel mai tânăr ansamblu profesionist de dans din Transilvania, Teatrul de Dans Bekecs, uimește publicul cu producțiile sale de dans popular și teatru-dans, precum și cu spectacole ocazionale de proză. "Aruncat între două lumi, căreia dintre ele să-i dau mâna dreaptă, nu știu" - acesta este citatul Madách ales de creatori ca motto al spectacolului "Pe cine ai iubit, Madách?", care va fi prezentat pe 22 februarie la Studioul de Dans Háromszék

Recomandare spectacol în luna februarie

2024. ianuarie 26.
În această lună, vom prezenta noul nostru spectacol de teatru-dans ECCE HOMO la Sfântu Gheorghe și Târgu Secuiesc, Teatrul de Dans Bekecs va veni cu spectacol invitat, iar pe 28 februarie îl vom comemora pe Petőfi cu spectacolul nostru folcloric "Vom trăi liber".

Picturile lui Munkácsy Mihály în cel mai recent spectacol al Ansamblului de Dansuri "Trei Scaune-Háromszék"

2024. ianuarie 25.
Începem anul cu un spectacol de teatru-dans neregulat: coregraful Farkas Tamás din Békéscsaba, Ungaria, și actorul-regizorul Tapasztó Ernő din Arad vor prezenta o interpretare unică a zece tablouri emblematice ale lui Munkácsy Mihály în spectacolul ECCE HOMO. Premiera va avea loc pe 29 ianuarie la Sfântu Gheorghe.

Recomandare spectacol în luna ianuarie

2023. decembrie 29.
Ne vom surprinde publicul cu un nou spectacol în prima lună a anului 2024. Nu-i vom uita nici pe copii, cu demonstrații instrumentale organizate de orchestra noastră în zilele de 16-17-18-25 ianuarie.

Raport despre Concursul de Dans Fecioresc din Ținutul Secuiesc, Ediția IX.

2023. decembrie 08.
Am reușit să organizăm ediția a IX-a a Concursului de Dans Fecioresc din Ținutul Secuiesc la Sfântu Gheorghe în noiembrie 2023, organizat de către Fundația Lajtha László și Ansamblul de Dansuri Trei Scaune.

Recomandare spectacol în luna decembrie

2023. noiembrie 27.
Spectacolul folcloric "Acasă în patrie" revine în program. În ultima lună a anului vom pune în scenă producția regizată de Módos Máté și Módosné Almási Berta Csilla în mediul rural și în Sf. Gheorghe.  

Recomandare spectacol în luna noiembrie

2023. octombrie 30.
Cea de-a 33-a ediție a Întâlnirii Muzicii și a Dansului Popular, spectacol pentru copii în orașul Covasna, și un turneu completează programul acestei luni.
1 2 3 20
magnifiercrosschevron-down