Știri

Recomandare spectacol în luna octombrie

2023. septembrie 27.
Spectacolul folcloric "Vom trăi liber" și spectacolul de teatru-dans "Tragedie" sunt din nou în program. În luna octombrie vom oferi publicului nostru un turneu național și internațional cu 5 opriri.

Spectacolul invitat al Teatrului Maghiar de Stat "Csiky Gergely" din Timișoara

2023. septembrie 07.
Teatrul Maghiar de Stat "Csiky Gergely" din Timișoara se va afla la Sfântu Gheorghe cu un spectacol invitat, Caravaggio, la Studioul de Dans Háromszék, pe 29 septembrie, începând cu ora 19:00.

Recomandare spectacol în luna septembrie

2023. august 28.
Întâlnirea Casei Dansului Popular din Transilvania, mini-turneu în Ungaria, spectacole în mediul rural și la Sfântu Gheorghe vor îmbogăți programul lunii septembrie.

Început de stagiune la Ansamblul de Dansuri "Trei Scaune"- "Háromszék"

2023. august 14.
Vom începe stagiunea 2023/2024 cu un nou spectacol folcloric intitulat "Acasă în patrie", pe 20 august la Nyíregyháza. Vom prezenta producția regizată de Módosné Almási Berta Csilla și Módos Máté pentru prima dată în Ungaria.

Mulțumiri pentru sprijin Ministerului Culturii și Inovării și Fondului Csoóri Sándor

2023. iulie 17.
Ministerul Culturii și Inovării și Fondul Csoóri Sándor au oferit un grant de funcționare cuprinzător pentru a sprijini un program artistic de înaltă calitate, bogat în spectacole, în sezonul 2022/2023.

Întâlnirea și Gala Muzicii și Dansului Țigănesc din Zăbala va avea loc și anul asta

2023. iulie 07.
În perioada 23-30 iulie 2023 va avea loc Întâlnirea și Gala Muzicii și Dansului Țigănesc în Transilvania, la Centrul de Agrement "Csipkés" Zăbala.

Casa dansului popular cu sprijinul Fondului Csoóri Sándor

2023. iulie 05.
Datorită sprijinului acordat de Fondul Csoóri Sándor, am reușit să organizăm cu succes seria casei dansului popular din Sfântu Gheorghe în perioada ianuarie-iunie 2023.

Ansamblul de Dansuri "Trei Scaune"- "Háromszék" încheie o stagiune de succes

2023. iunie 28.
Trei premiere, opt spectacole diferite, Întâlnirea Muzicii și Dansului Popular, spectacole la țară, turnee naționale și internaționale, casele dansului popular au îmbogățit stagiunea 2022/2023.

Gândurile lui Kádár Elemér despre noul nostru spectacol folcloric "Acasă în patrie"

2023. iunie 26.
Kádár Elemér profesor de dans popular, artist de dans, coregraf și scriitor tehnic, a făcut o recenzie a noului nostru spectacol folcloric "Acasă în patrie".

Mulțumiri pentru sprijinul acordat de Fondul Bethlen Gábor

2023. iunie 19.
Activitățile ansamblului nostru sunt sprijinite în mare măsură de sprijinul continuu al Fundației Lajtha László. Datorită unei subvenții din partea Fondului Bethlen Gábor, Fundația Lajtha László a reușit să se asigure o funcționare stabilă din iulie 2022 până în februarie 2023.

Ansamblul de Dansuri "Trei Scaune"- "Háromszék" se pregătește de premieră

2023. iunie 08.
Stagiunea noastră actuală este încununată de premiera unei noi producții folclorice, spectacolul "Acasă în patrie" în regia lui Módos Máté și Módosné Almási Berta Csilla, care va avea premiera pe 16 și 18 iunie.

Recomandare spectacol în luna iunie

2023. mai 26.
Stagiunea noastră actuală este încununată de premiera unei noi producții folclorice, spectacolul "Acasă în patrie" în regia lui Módos Máté și Módosné Almási Berta Csilla, care va avea premiera pe 16 și 18 iunie. De asemenea, vom prezenta spectacolul memorial Petőfi intitulat "Vom trăi liber."
1 2 3 18
magnifiercrosschevron-down