Ceremonia de premiere cu ocazia Zilei Mondiale a Dansului

2023. mai 2.

Spectacolul Tragedie din 27 aprilie, parte a celei de-a 30-a ediții a Zilelor Sfântu Gheorghe, s-a încheiat cu un moment festiv și emoționant.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Dansului, trei dintre colegii noștri au primit diplome de onoare din partea Consiliului Județean Covasna și a Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe, înmânate de către viceprimărița Fruzsina Vargha.

Mónika Fazakas, Lilla-Tünde Kocsis și Réka Lukács dansează la ansamblul nostru de mai bine de 20 de ani, munca lor neobosită contribuie în mare măsură la păstrarea culturii, tradițiilor și valorilor noastre populare, precum și la îmbogățirea spirituală și intelectuală a comunității noastre.

Foto: Jocó Kátai

Tot cu ocazia Zilei Mondiale a Dansului, Asociația Artiștilor Maghiari de Dans a premiat cei mai buni dansatori maghiari. Prestigiosul forum profesional a acordat premiul pentru CEL MAI BUN ARTIST DE DANS MASCULIN AL ANULUI lui Endre Melles, solist dansatorul Ansamblului de Dans "Trei Scaune"- "Háromszék"!

A câștigat premiul la categoria dans popular pentru interpretarea rolului Lucifer din spectacolul Tragedie (regizor-coregraf: Árpád Könczei).

Felicitări pentru recunoaștere și vă dorim succes în continuare!

magnifiercrosschevron-down