Novemberi programajánló

2021. november 5.

Újra műsoron az ÁTÖLTÖZÉS c. új, néptánc-színházi produkciónk! Novemberben két vidéki és két sepsiszentgyörgyi előadásra várjuk nézőinket.

 ÁTÖLTÖZÉS

  • November 10. (szerda),19:00 –           Kézdivásárhely, Vigadó Művelődési Ház (Regisztráció és további információk: 0730 600 279)
  • November 11. (csütörtök), 19:00 –      Barót, Városi Művelődési Ház (Jegyek elővételben a Városi Művelődési Ház jegypénztáránál kaphatóak vagy előadás előtt 1 órával a helyszínen. Helyfoglalás: 0740780353)
  • November 17. (szerda), 19:00 –          Sepsiszentgyörgy, Háromszék Táncstúdió
  • November 18. (csütörtök), 19:00 –     Sepsiszentgyörgy, Háromszék Táncstúdió

A sepsiszentgyörgyi előadásokra jegyeket a Központi Jegyirodában vásárolhatnak az érdeklődők.
Az iroda nyitvatartási rendje: hétfőtől csütörtökig 9-16 óra között, pénteken 9-13 óra között, valamint előadások előtt egy órával. Telefonszám: 0267-312104

Bővebben az előadásról: Átöltözés - Háromszék Táncegyüttes (hte.ro)

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a jelenlegi járványügyi helyzet és rendelkezések értelmében novemberi előadásainkat a 12 év feletti személyek csakis oltási igazolvánnyal vagy a betegségből való felgyógyulást igazoló tanúsítvánnyal tekinthetik meg.

A szájat és orrot eltakaró védőmaszk viselése kötelező az előadások teljes időtartama alatt! Megértésüket köszönjük!

A Háromszék Táncegyüttes hivatalos fenntartója Kovászna Megye Tanácsa.

Az előadás létrejöttét támogatták: a Nemzeti Kulturális Alap, az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Csoóri Sándor Alapon keresztül, a Magyar Kormány és a Nemzetpolitikai Államtitkárság a Bethlen Gábor Alapon keresztül.

A vendégjátékokat a Magyar Kormány támogatja a Bethlen Gábor Alapból.

magnifiercrosschevron-down