Külföldi turnén a Vágják az erdei utat...

2019. június 5.

Június második hetében többállomásos külföldi turnéra indulunk a Vágják az erdei utat… című előadásunkkal, amelynek keretében Ukrajnában, Szlovákiában és Magyarországon is látható lesz az Ivácson László rendezte produkció.

Turnénk során az ukrajnai Ungváron, a szlovákiai Zselízen, illetve a magyarországi Pápán, Balatonakalin és Győrben mutatjuk be a Vágják az erdei utat… című előadásunkat.

A turné keretében együttesünk az egyik legnagyobb magyar táncművészeti rendezvényen, a 15. Magyar Táncfesztiválon lép színpadra Győrben, a népszerű folklórműsort június 17-én a Győri Nemzeti Színház Kisfaludy termében mutatjuk be.

TURNÉPROGRAM:

  • Június 12. (szerda), 18:00 – Ungvár (UA), Zsinagóga (Ungvári Filharmónia)
  • június 14. (péntek), 16:30 – Pápa (HU), Főtér (szabadtéri előadás a 29. Pápai Játékfesztivál keretében)
  • június 15. (szombat), 20:00 – Balatonakali (HU), Szabadtéri Színpad (Vasút tér 4., szabadtéri előadás)
  • június 16. (vasárnap), 16:00 – Zselíz (SK), Városi Park (szabadtéri előadás az 53. Országos Népművészeti Fesztivál keretében)
  • június 17. (hétfő), 21:30 – Győr (HU), Győri Nemzeti Színház, Kisfaludy terem (a 15. Magyar Táncfesztivál keretében)

Nagy örömünkre turnénkat már a két új szolgálati autónkkal valósíthatjuk meg, amelyeket a Magyar Kormány és a Bethlen Gábor Alap támogatásának köszönhetően vásárolt a Lajtha László Alapítvány.

A turné megvalósítását a Magyar Kormány és a Nemzetpolitikai Államtitkárság támogatta a Bethlen Gábor Alapon kereszül, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Csoóri Sándor Alap program által.


magnifiercrosschevron-down