Maros megyei turnén a Szerencsekrajcár

2018. február 13.

Szerencsekrajcár c. gyermekelőadásunkat három településen mutatjuk be Maros megyében február 14-17. között.

A turné állomásai:

  • Február 14. és 15., 10:00 és 12:00 - Marosvásárhely, Maros Művészegyüttes előadóterme
  • Február 16., 11:00 - Szászrégen, Eugen Nicoară Művelődési Ház
  • Február 17., 16:00 - Nyárádszereda, Művelődési Ház - A 2018-as Bocskai Napok keretében

Marosvásárhelyi vendégjátékaink szervezésében partnerünk a Maros Művészegyüttes. Az évad folyamán a Maros Művészegyüttessel és a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttessel előadás-cseréről szóló partnerséget kötöttünk, amelynek értelmében nagysikerű gyermekelőadásainkat bemutatjuk egymás közönségének. Ennek köszönhetően januárban négy alkalommal játszottuk a Szerencsekrajcárt Csíkszeredában, február 14-én és 15-én pedig Marosvásárhelyen lépünk színpadra az Ivácson László rendezésében készült mesejátékkal. Ugyanígy látjuk mi is vendégül az évad folyamán a Maros Művészegyüttes és a Hargita Együttes gyermekelőadásait Sepsiszentgyörgyön.
A marosvásárhelyi előadásokra jegyet váltani a Maros Művészegyüttes jegypénztáránál lehet, csoportok jelentkezését a 0746-017850 telefonszámon várják.

Szászrégenben február 16-án, pénteken 11 órakor mutatjuk be a Szerencsekrajcárt az Eugen Nicoară Művelődési Házban, amelyre jegyek a művelődési ház jegypénztáránál és előadás előtt a helyszínen kaphatók.

Nyárádszeredában a Bocskai Napok keretében, azaz Bocskai István 1605. február 21-én történt Erdély fejedelmévé választásának emlékünnepségén lépünk színpadra. A családi előadás február 17-én, szombaton 16 órától tekinthető meg a Nyárádszeredai Művelődési Házban, az előadásra a belépés díjtalan.

magnifiercrosschevron-down