Concurs de desene pentru elevi în cadrul celei de-a 33-a ediții a Întâlnirii Muzicii și Dansului Popular

2023. octombrie 4.

Întâlnirea Muzicii și Dansului Popular va avea loc pentru a 33-a oară în perioada 10-11 noiembrie 2023 la Sfântu Gheorghe, organizată de Ansamblul de Dansuri "Trei Scaune"- "Háromszék" și Fundația Lajtha László. În cadrul evenimentului va avea loc un concurs de desene pentru școlarii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani, cu titlul "Eroi dansatori de basm". Copiii sunt încurajați să își îmbrace personajele preferate în costume populare și să își imagineze cum dansează atunci când aud sunetul unei viori sau al unui bas.

Mod de participare:

  • Lucrările pe hârtie A4 pot fi trimise prin poștă. Adresa poștală: 520003 Sfântu Gheorghe, Gábor Áron 1, județul Covasna, România.
  • Numele, vârsta, adresa, numele școlii/învățătorului, datele de contact (număr de telefon, adresă de e-mail) pe spatele desenului.

Data limită: 26 octombrie 2023 (data poștei)

Evaluare, premii: câștigătorii locurilor 1, 2, 3 și câștigătorul premiului publicului vor fi recompensați cu un bilet de familie pentru 4 persoane la cea de-a 33-a ediție a Întâlnirii Muzicii și Dansului Popular, precum și un pachet cadou.

Premiile publicului vor fi acordate pentru lucrarea cu cele mai multe like-uri pe pagina noastră de Facebook.

O expoziție a lucrărilor va fi deschisă la Arena Sepsi în ziua de sâmbăta a Întâlnirii Muzicii și Dansului Popular, unde vom oferi, de asemenea, un program bogat și variat pentru copii. Va avea loc o gală de dansuri populare pentru copii și tineri, vor fi invitați Berecz András și ansamblul Kolompos, și vor avea loc și activități pentru copii, mângâieri instrumentale, povestiri și lecții de canto.

Ordonator principal de credite al Ansamblului de Dansuri „Trei Scaune - Háromszék” este:
magnifiercrosschevron-down