Ünnepi programok a Háromszék Táncegyüttesnél

2019. December 9.

Az előző évekhez hasonlóan idén is ünnepi műsorkínálattal várjuk közönségünket a karácsony és szilveszter közti periódusban. Három előadással, illetve a már hagyományossá vált Karácsonyi Táncházzal tesszük hangulatosabbá az ünnepi időszakot.

 A programsorozat első előadásaként december 27-én, péntek este 19 órától a Könczei Árpád  által rendezett The Band c. nagysikerű produkciót nézhetik meg az érdeklődők a Háromszék Táncstúdióban. A sajátosan groteszk, a prűdeket meghökkentő, nyitottakat megnevettető, ízig-vérig táncszínház előadást 2013-ban mutatta be az együttes, a nagy sikerre való tekintettel pedig 2017-ben, most pedig 2019-ben újra műsorra tűztük a produkciót. A banda után, december 27-én, 22 órától a hagyományos Karácsonyi Táncházra is sor kerül. Az esemény helyszínéül (szokás szerint) a Tamási Áron Színház előcsarnoka szolgál, ahová szeretettel várjuk a helyi, illetve az ünnepekre hazalátogató néptáncszeretőket.

December 28-án, szombaton 19 órától Ivácson László rendezésében a Vágják az erdei utat… c. folklórelőadás lesz látható a Háromszék Táncstúdióban.

Szintén a Háromszék Táncstúdió ad otthont utolsó ünnepi előadásunknak, december 29-én, vasárnap 19 órától Pure c. új néptánc-színház produkciónkat mutatjuk be Juhász Zsolt rendezésében.

A Háromszék Táncegyüttes előadásaira a Központi Jegyirodában vásárolhatók jegyek, valamint online a the Central Ticket Office. oldalon. A Karácsonyi Táncház esetében a helyszínen lehet 10 ron értékű jegyet váltani.

Sponsors:

magnifiercrosschevron-down