Pályázat a XII. EHTET arculatának megalkotására - Módosított határidő

2016. July 11.

Meghosszabbítottuk a határidőt a pályamunkák leadására. Várjuk kreatív ötleteiteket július 20-án 12 óráig.

A rendezvény a régió öt hivatásos, magyar táncegyüttesének (Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes, Háromszék Táncegyüttes, Maros Művészegyüttes, Nagyvárad Táncegyüttes, Udvarhely Néptáncműhely) évente megrendezett vándorfesztiválja, amelynek 2016-ban a Háromszék Táncegyüttes ad otthont Sepsiszentgyörgyön.

A szervezők első lépésben egy kész logótervet várnak, amelyhez mellékelni szükséges minimálisan az alábbi alkalmazási felületek vázlatát:
• rendezvényplakát
• polóterv
• rendezvényhonlap terve (landing page)

A pályázatot beküldeni, valamint a pályamunkák kivitelezéséhez szükséges információkat (brief, program, stb.) igényelni a e-mail címen, valamint érdeklődni a 0720-069974 telefonszámon lehet.

Beküldési határidő: 2016. július 20., szerda 12:00 óra
A nyertes pályázat díja: 3000 RON (bruttó összeg).

A pályázaton való részvétel díjmentes, egy pályázó több tervet is beküldhet. A beérkező tervek közül a rendezvény szervezői választják ki az alkalmazni kívánt arculatot. A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy nem megfelelő pályamunkák esetén meghosszabbítsa a kiírást.

A nyertes pályázónak vállalnia kell a teljes rendezvényarculati csomag elkészítését (szórólap, műsorfüzet, mesh, kitűző, dvd korong, animált logó, flash bannerek stb.). A XII. Erdélyi Hivatásos Táncegyüttesek Találkozójára 2016. október 13-16. között kerül sor.

magnifiercrosschevron-down