Ünnep a Háromszék Táncegyüttessel

2021. December 10.

Az előző évekhez hasonlóan idén is ünnepi műsorkínálattal várjuk közönségünket a karácsony és szilveszter közti periódusban. Három előadással tesszük hangulatosabbá az ünnepi időszakot.

December 27-én, hétfőn és december 28-án, kedden este 19 órától az Ivácson László  által rendezett Change c. új néptánc-színházi produkciót nézhetik meg az érdeklődők a Háromszék Táncstúdióban.
More about the peformance: Átöltözés - Háromszék Táncegyüttes (hte.ro)

Szintén a Háromszék Táncstúdió ad otthont utolsó ünnepi előadásunknak, december 29-én, szerdán 19 órától Dance Promenade c. produkciónkat mutatjuk be Ivácson László rendezésében.
More about the peformance: Táncsétány - Háromszék Táncegyüttes (hte.ro)

PROGRAM:

  • December 27. (hétfő),19:00 –       ÁTÖLTÖZÉS
  • December 28. (kedd), 19:00 –      ÁTÖLTÖZÉS
  • December 29. (szerda), 19:00 –   TÁNCSÉTÁNY

Tickets for the performance can be purchased at the Central Ticket Office.
Az iroda nyitvatartási rendje: hétfőtől csütörtökig 9-16 óra között, pénteken 9-13 óra között, valamint előadások előtt egy órával. Telefonszám: 0267-312104

Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy a hatályban lévő intézkedések értelmében a Háromszék Táncstúdió épületébe a 12 év feletti személyek a következő névre szóló, dátummal ellátott dokumentumok egyikének felmutatásával léphetnek be:
• SARS-CoV-2 elleni, QR-kóddal ellátott oltásigazolással (melynek érvényessége a teljes oltási program befejezésétől számított 10 nap után kezdődik);
• 72 óránál nem régebbi negatív SARS-CoV-2 fertőzésre vonatkozó RT-PCR teszteredménnyel;
• 48 óránál nem régebbi, a SARS-CoV-2 fertőzésre vonatkozó igazoltan negatív gyors antigén teszteredménnyel;
• a SARS-CoV-2 fertőzésen való átesésről szóló igazolással (amely a megfertőződéstől számított 15. nap és 180. nap közötti periódusban érvényes);

A védőmaszk viselése továbbra is kötelező.
Megértésüket köszönjük!

The Háromszék Dance Ensemble is sustained by Covasna County Council.

Az ünnepi előadások létrejöttét a Magyar Kormány és a Nemzetpolitikai Államtitkárság a Bethlen Gábor Alapon keresztül, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Csoóri Sándor Alapon keresztül támogatja.

magnifiercrosschevron-down